Shenzhen Li Chao Technology Co., Ltd

Nieuws

Het ultieme artefact van luie mensen: onderschat de rol van steigers.
Tijd vrijgeven: 2021-06-28 17:46:27  Hits: 17

with de verbetering van mensen&39; s Materiaalleven, het spelen van tabletcomputers en mobiele telefoons is een modieuze manier van leven geworden. Deze hulpmiddelen zijn gemakkelijk te dragen, maar het enigenadeel is dat er geen vaste ondersteuningspunt is, waardoor iedereen een lage hoofdgroep is en ook vatbaar is voor cervicale spondylosyose#


for mensen om een ​​mobiele telefoon te bekijken, Luie Person Bracket is goed voor de wervelkolom, want in dit geval, het menselijk oog en de elektriciteitscreen van het elektriciteitscreen,nekstrijk, zullen denadelige effecten op de wervelkolom aanzienlijk verminderen, kan effectief een verscheidenheid aan bijwerkingen verminderen.

图片1.jpgDe luie desktop beugel is gemaakt van aluminiumlegering, die gemakkelijk kan worden gevouwen. Of hetnu zelf

made of live video is, het is erg handig. De tablet van de mobiele telefoon kan zeer geschikt zijn. De draagbare make-up spiegel kan de liefde van meisjes te voldoen.

-


Lazy universele steun

图片2.jpgI denk dat de meest voorkomende wat je ziet in het leven is de klem soort lui ondersteuning. Het ene uiteinde kan worden geklemd op de tafelzijde, en er is een flexibele beugel, die willekeurig kan worden gedraaid. De andere kan de mobiele telefoon en vlakke plaat plaatsen en verschillende hoeken aanpassen, die onze cervicale problemen kunnen verlichten.

De chuck keurt de staafstructuur aan en de aanpassingskracht is uniform en stabiel, dus om een ​​glijdende mobiele telefoon te vermijden. Het bevat een hoog
end siliconen anti

skid versterkingspad, dieniet gemakkelijk is om af te vallen. Het is flexibel materiaal met aluminium aluminium en de hoek is 360 graden vrij om te roteren, die voldoet aan de positie van verschillende luie mensen.

--

High density vezel lederen materiaal is SELEC

116; ed, En het ontwerp van de dubbele arm is geüpgraded. De onderarm is gemakkelijk aan te passen, de achterarmbasis wordt versterkt en ondersteund zonder te schudden. De klemmond kan 360 graden roteren om aan uw verschillende posities te voldoen, bredere klemmond en compatibel met verschillende gemeenschappelijke modellen en tabletcomputers.

&#

universal live ondersteuning


clip lui Ondersteuning heeft ook een live-tv-ondersteuning. Met de opkomst van Live Broadcast-platform in de afgelopen jaren is dit soort ondersteuning populair geworden. Of hetnu wordt gebruikt voor live-uitzending op hetnetwerkplatform of gebruikt voor het achtervolgen van drama, het kan ons heel goed helpen.

5.png

no grensbreng, ongeacht de tablet voor mobiele telefoon kan worden gebruikt. Elke hoek kan worden aangepast, het kijkennaar films zullenniet moe worden, emancipaat verschillende houding, vermijd cervicale vermoeidheid, dikke rubidiummagneet, met sterke afzuiging, stabiele adsorptie zalniet vallen.


De luchtvaart metaal van hetzelfde materiaal Aangezien Apple wordt geadopteerd. De zorgvuldig ontworpen interface van het kabelbeheer maakt de kabel handiger, het bureaublad is beknopt, het voorste uiteinde en de onderkant van de beugel zijn antislip siliconenpad, die de mobiele telefoon effectief kan voorkomen tegen glijden en slijtage en het gehumaniseerde rollerontwerp kan meenemen comfortabeler en zelf

Contained Experience


voorgaand: Wat is het principe van mobiel dr...

volgende: No