Shenzhen Li Chao Technology Co., Ltd

Nieuws

Drie in één snelle oplaadbare universele datalijn -noodzakelijk voor zakenreis
Tijd vrijgeven: 2021-06-28 17:29:04  Hits: 21

three in één snelle opladen universele data lijn--noodzakelijk voor zakenreis


now, een mobiele telefoon draagt ​​bijna al een persoon. Borstel, chat, microblog, vriendencirkel, verlaat mobiele telefoon 10 minuten alsof verloren contact met de hele wereld, dus het vreselijke is dat de telefoon alleennog een beetje macht heeft. Op dit moment zijn we enthousiast voor gegevenslijnen. Het ziet er echt uit als een junkie. Met het toenemende aantal elektronische apparaten worden steeds meer chaotische laadlijnen onze dagelijkse problemen. Is er geen goede manier om ooit en voor altijd te zijn? Om deze datalijnen op te slaan, hebt u een drie in één, snel opladen, universele datalijnnodig. Ik wilniet een batterij of datalijn lenen. Het blijkt alle vruchtpoeder te zijn. (Bully Me Android Party) Als je de depressieniet wilt krijgen om de oplaadlijnniet te lenen, moet je elke dag 3 of 4 verschillende laadlijnen in je tas brengen. Hoe vervelend!

&#&#

微信截图_20210417162441.jpg

-after een lange selectie, deze c

type snelle oplaadlijn van de Koran Android-appel ging eindelijk de aanblik van het pand Bairun Mall. Of hetnu uit gaat of thuis is, deze regel is genoeg!


three in één oplaadkop, kan op elk moment worden geschakeld, met alle mobiele telefooninterface op de markt. Bovendien plant het ook redelijkerwijs de lay-out en de locatie van de interface door het ontwerp.


-make elke interface handig, comfortabel en mooi. Met andere woorden, er zal onvermijdelijk één-to-one

three-producten zijn, omdat er te veel persoonlijke elektronische apparaten zijn, waarvan er bijna een van essentieel belang is, zoals mobiele telefoons, opladers, mobiel vermogen, tablets, pc's.


Het voordeel van deze oplaadleiding is dat er drie verschillende interfaces op één regel zijn. Het maaktniet uit welke mobiele telefoon, het kan worden gebruikt.


different datacabels zijn gemaakt van TPE, die de levensduur enorm verlengen. Een drie-interfacegegevenslijn is draagbaar, wat geld en ruimte bespaart en geschikt is voor verschillende modellen. Er kunnen tegelijkertijd drie soorten mobiele telefoons worden opgeladen. Of hetnu MAC of Android is, Android kan de plugrichting rechtstreeks aansluiten, en het is gemakkelijk te gebruiken.


travel in het buitenland, vrienden/familie van verschillende modellen kan ook in rekening worden gebracht, geld besparen en Praktisch~


geef je verliefd op het! Hoe dan ook, i' ll everywhere Ik ganu. Het' s te handig! Zo'n goed product kan je leven verminderen, het geluk van het leven verbeteren, zodat je je geen zorgen maakt over veel rommelige datatielijnen. Dat is geweldig! Handig, eenvoudig en duurzaam.


voorgaand: Het ultieme artefact van luie men...

volgende: Wat is het principe van mobiel dr...