Shenzhen Li Chao Technology Co., Ltd

Nieuws

Wat is het principe van mobiel draadloos opladen?
Tijd vrijgeven: 2021-06-28 17:46:23  Hits: 21

mobile Wireless Charging lijkt een soort van magie te hebben, kan ons loslaten van de ketenen van de laadlijn. Maar het kan' t opladen een mobiele telefoon zoals wifi, zolang het in een bepaald bereik is.&#

nnn

&#in feit, draadloze opladen laat onsniet krijgen Draai van de ketenen van de lijn, maar de tastbare lijnvervanging

101; D door de onzichtbare lijn bindt unog steeds. Bij het opladen moet de mobiele telefoon op een laadbord worden geplaatst en kan alleen worden opgeladen wanneer deze in het aangewezen gebied van de laadplaat wordt geplaatst. Het oplaadseffect isniet goed als het enigszins offset is.


图片1.png

&#


""&wireless opladen is geen kip ding, tenminste wanneer u een mobiele telefoon moet gebruiken, kunt u deze gebruiken zonder de oplaaddraad uit te schakelen of eromheen te trekken. Het herhaalde gebruik en het buigen van de oplaadkabel kunnen#39; t ontsnappen aan het resultaat van het blootstellen van de kern.


De scène van het gebruik van draadloos opladen isnooit van de laagste lading tot volledige lading, maar

keep de lading vol te allen tijde&. Voor veel mensen die Don#&39; t vaak mobiele telefoons op het werk gebruiken, maarnog steeds af en toe ophalen om tekstberichten te lezen of telefoontjes te beantwoorden, kan draadloos opladenniet alleen de problemen van opladen voorkomen, maar ook de fragiele laadcontacten beschermen van mobiele telefoons.#


of cursus, draadloos opladen is ook geschikt voor thuisscènes. Wanneer u opladen, hoeft uniet over de hele wereld te zoeken voor de WHERE

图片2.png101; De laadlijn is. U hoeft alleen de mobiele telefoon op het laadbord te plaatsen voordat unaar bed gaat. Wanneer je de volgende dag wakker wordt met Dim Eyes, kun je direct de mobiele telefoon ophalen en gebruiken zonder je zorgen te maken over het trekken van de lijn.



n



图片3.png


-&#


&#NONS Van spelen met mobiele telefoons tijdens het opladen, lijken draadloze opladers met verticaal ontwerp in de markt, die het kijkennaar films, chatten enzovoort tijdens het opladen.


nsome laadborden zijn ook ontworpen om te worden verborgen Direct ingebed in de tafel, de tafel reinigen en opgeruimd, geen rommelige lijnen, maar ook vol met wetenschap en technologie.

&#

voor ingenieur van mannen, draadloos opladen is een transformator


inside De draadloze laadplaat is er een spoel ongeveer een centimeter en een half diameter, wond 10 tot 20 keer, en er is een vergelijkbare matchingspoel op de achterkant van de mobiele telefoon. De spoel in de laadplaat wordt gedreven door ongeveer 1 ampère van wisselstroom, en de frequentie is ongeveer 200 kHz. De wisselstroom in de laadplaat genereert een voortdurend veranderend magnetisch veld in de spoel, dat op zijn beurt de spoel in de mobiele telefoon induceert om stroom te genereren door de verandering van het geïnduceerde magnetische veld.


-



n


A's vroeg als 1899, begon Tesla draadloze energietransmissie te verkennen. Hij bouwde een radio-power transmissietoren in New York, en bedacht een magische draadloze energietransmissiemethode: hetnemen van de aarde als de innerlijke geleider en de aardse ionosfeer als de buitengeleider, door de zender te amplificeren in de radiale elektromagnetische golfoscillatiemodus, een laag Het resonantie van \\ Nfrequentie van ongeveer 8Hz werd opgericht tussen de aarde en de ionosfeer, en toen werd de ring gebruikte elektromagnetische golven rond het oppervlak van de aarde \\ N \\ N39; s oppervlakte-zending energie. \\ N \\n \\n \\nnow, we zijn constant Onderzoek en experimenteren op basis van Tesla, en hebben draadloze oplaadtechnologie ontwikkeld. In het begin is het idee van Tesla \\ N \\ N39; is geleidelijk op het display over. \\ N \\n \\n \\n \\nwhy moet de draadloze opladen van mobiele telefoons dicht bij het laadbord zijn? Waarom kan \\n \\n39; t het zo ver weg zijn als wifi? \\ N \\n \\n \\n Nat present, de belangrijkste manieren van draadloos opladen zijn elektromagnetische inductie (mm), magnetische resonantie (cm), elektrisch veldkoppeling (mm) en radiogolf (m). Onder hen is de technologie van elektromagnetische inductie volwassener en de laadefficiëntie is hoger (tot 80%). Bovendien zal de circuitstructuur relatief eenvoudig zijn, zodat elektromagnetische inductie draadloze opladen op mobiele telefoons wordt gebruikt. \\ N \\n \\n \\ Nin 2007, een onderzoeksteam van Massachusetts Institute of Technology met succes gebruikte magnetische resonantie 60 Wattbol op ongeveer 2 meter afstand van de voeding en de efficiëntie van de krachtoverbrenging bereikte 40%. Het principe van elektromagnetische resonantie draadloze oplaadtechnologie is hetzelfde als die van geluidsherzon. De energie wordt uitgewisseld door resonantie en de oplaadafstand strekt zich uit tot 3 \\ N4-meter. \\ N \\n \\n \\n \\nwireless laadtechnologie ontwikkelt geleidelijk \\ N \\n \\n \\n \\nwireless charging is gerealiseerd op kleine mobiele telefoons , camera's en andere draagbare apparaten. Als doorbraak zal draadloze oplaadtechnologie ons in de toekomst bredere applicatiescenario's brengen. In de toekomst hebben auto's, computers, mobiele telefoons en andere apparaten die elektriciteitnodig hebben,niet zoveel regels,noch hebben ze zo grote batterijennodig. \\ N \\n \\n \\n

voorgaand: Drie in één snelle oplaadbare u...

volgende: Drie in één snelle oplaadbare u...