Shenzhen Li Chao Technology Co., Ltd

Nieuws

Wat is mobiel draadloos opladen?Welke apparatuur heeft unodig?
Tijd vrijgeven: 2021-06-28 17:46:27  Hits: 22

wireless opladen, ook bekend als induction opladen enniet-contact inductie opladen, is een apparaat dat in de buurt van-field-inductie gebruikt, dat is, inductieve koppeling, om energie van voedingsapparatuur (oplader)naar stroomverbruik te overbrengen.


IF is er een lange afstand tussen de oplader en het elektrische apparaat, het resonant-inductieve koppelingsontwerp moet worden gebruikt.

De manieren van draadloos opladen zijn elektromagnetisch Inductie, magnetische resonantie, elektrische veldkoppeling en radio-golftransmissie. Het principe van elektromagnetische inductie wordt meestal gebruikt in het draadloze opladen van mobiele telefoons.微信截图_20210417160436.jpg


electromagnetische inductie draadloze opladen, wanneer de stroom van de voeding door de spoel loopt (de transmissiespoel van de draadloze oplader) , een magnetisch veld zal worden gegenereerd en andere spoelen (de ontvangende spoel van de mobiele telefoon) dieniet worden ingeschakeld, genereren stroom in de buurt van het magnetische veld om de mobiele telefoon op te laden.

voorgaand: Wat is het principe van mobiel dr...

volgende: No